velkommen

Konfirmantjubileum 2014

28. mars 2014

Tradisjonen tro inviterer Orkanger menighet konfirmantene i 1964 til jubileumsfeiring i forbindelse med Orkangerdagene i juni. Det har vært vanlig at jubilantene sørger selv for et arrangement på lørdag mens menighetsrådet invitere til gudstjenste og kirkekaffe. I år blir gudstjensten søndag 22. juni kl. 11.

Hvem som ble konfirmert i 1964 finner du en oversikt over her>>>>

Barne- og tenåringsarbeidet

Orkanger menighetshus er ikke av de høyeste husene. Sokkeletasjen ser vi bare så vidt vinduene av. Men innenfor skjer det ganske mye. Blant annet holdes det hyggetreff for eldre der en gang i måneden. Men det er en myte at det som skjer på menighetshuset bare er for dem med grå hår. Noen av rommene er til og med innredet for aktiviteter for barn og unge.

Orkangerkorvettene

Korvettlaget er for dem som har fylt 4 år og oppover. De samles annenhver mandag. På de vanlige møtene er det en hovedaktivitet, gjerne en eller annen form for hobbyarbeid. I tillegg er det en andakt og litt sang.

Fellesskap for alle aldersgrupper

I menigheten har vi tilbud til alle alders-grupper. Vi ønsker å arbeide for at alle i vår menighet skal få del i Guds omsorg og frelsende kjærlighet i Jesus Kristus.

Mye skjer naturligvis rundt gudstjenestelivet. Det er gudstjenester hver 14. dag i kirken.

I tillegg driver noen av de kristne organisa-sjonene knyttet til vår kirke arbeid i Orkanger menighet. Det gjelder først og fremst Normisjon og Det Norske Misjonsselskap (NMS).

er et viktig samlingssted for menigheten. Det brukes selvsagt til møter, hyggetreff, glad-sang-kafe, konfirmantundervisning, basarer.., men leies også ut til selskap.

Menighetens misjonsprosjekt

Menighetene er opptatt av misjon. Derfor har vi inngått en avtale med både Normisjon og NMS om å støtte et prosjekt.

KALENDEREN

Det skjer i